Categories

Mijn naam is Miriam en neem jullie mee naar mijn seksuele ervaringen toen ik jong was in de jaren tachtig en negentig. Hier mijn twaalfde waargebeurde verhaal. Ik was toen zeventwintig. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C.

Met oudjaar had mijn vriendin Iris ons uitgenodigd om bij haar en Robin oudejaar te vieren en daarna naar Paradiso te gaan (zie mijn eerdere verhaal “Tweelingbroers”). Die middag had ik Iris gebeld met de vraag wat zij aan zou doen. Een zwart jurkje met zwarte laarzen met hoge hak had ze geantwoord. Dat maakte mijn keuze een stuk makkelijker. Ik pakte mijn zwarte plissé rokje, zwarte topje met een wijde ronde hals, push-up bh en zwarte kousen. Ik maakte me eerst op. Mijn krullenbos in een staart bovenop mijn hoofd en lange oorbellen. Ik keek naar mijn naakte lichaam in de spiegel. Eerst mijn zwarte jarretelle, dan mijn linker gevolgd door mijn rechter kous. Mijn laarzen tot vlak onder mijn knie met een mooie punt en stiletto hakken van 13cm. Ik keek weer in de spiegen. Wat zijn mijn benen dan mooi lang. Ik werd opgewonden van het kijken naar mijn eigen lichaam. Ik kon het niet laten mezelf even snel klaar te vingeren. Ik zag mezelf in de spiegel klaarkomen. Maakte mijn kutje droog en deed mijn rokje aan. Even buigen voor de spiegel en een dansje doen. Lang genoeg. Net boven de knie. Lijkt preuts, maar met zwarte laarzen, push-up bh en mijn strakke zwarte topje voldoende sexy. Mijn tieten waren mooi zichtbaar in de lage ronde hals. Gerard had een mooie wijde broek met een hele foute blouse en puntschoenen aan. Toen hij mijn mantel voor me vasthield bekeek hij mij van top tot teen. “Wat zie jij er lekker geil uit. Mannen zullen wel naar je heerlijke tieten gluren”.

Ik draaide een rondje en deed mijn rok omhoog. “Zalig” zei hij en hielp me in mijn mantel. We fietsten naar Iris en Robin, die sinds kort in Oud-Zuid woonden. Iris had haar zoontje naar haar ouders gebracht, zodat ze eindelijk weer eens lekker lang uit konden gaan. Als gebruikelijk bij Iris en Robin stonden er heerlijke hapjes op tafel in de enorme woonkamer en werden we verwelkomt met champagne. Iris leidde mij rond door hun nieuwe huis. Het ging blijkbaar erg goed met Robin zijn reclame- en marketingbureau. Vier slaapkamers en een jaloersmakende walk-in closet. In de spiegels bekeken we elkaar van alle kanten. Iris had een prachtig nauwsluitend velvet zwart jurkje aan en net als ik hoge zwarte laarzen. Iris is net zo klein als ik en heeft ook flinke borsten. Ze noemde ons vroeger op school ‘Duo Penotti’. Iris hoogblond en ik donker. We giebelden als jonge meiden en deden ons dansje voor de spiegel. Om één uur na het toosten op het nieuwe jaar en het vuurwerk op straat was uitgeraasd gingen we naar Paradiso.

Het was lekker druk in Paradiso. Er speelden een heerlijke funkband afgewisseld met een goede funky dj. Iris en ik dansten de avond door. Gerard kwam achter me staan, toen we even aan de kant stonden uit te puffen. Hij gaf me een zoen in mijn nek. Ik voelde zijn hand onder mijn rokje. Ik deed mijn benen wat uiteen. Voelde zijn vingers over mijn kutje gaan en tussen mijn lipjes. Mijn gleufje was behoorlijk vochtig. Zijn vingers dansten in mijn kutje heen en weer. Ik kon het blijkbaar niet verhullen. Iris vroeg wat is er? Voor ik het wist kreunde ik in haar oor. “Geard is me aan het vingeren”. Iris keek me aan en naar Gerard achter me. “Oho wat een geil wijf ben jij!”. Robin kwam met drankjes aangelopen. Gerard haalde zijn hand tussen mijn benen vandaan en pakte het biertje van Robin aan. “Ik dacht dat ik het geile sletje was” zie Iris. “Ja, ik ben verschrikkelijk geil, maar geen sletje”. Toen voelde ik weer een hand tussen mijn benen. “Je hebt geen slipje aan” zei Iris verbaast. “Nee, lekker hè” antwoorde ik. Iris haar vingers gingen mijn kutje in, voor ik het wist had ik mijn orgasme. “Sorry” zei ik. Ze gaf een hele lange dikke zoen op mijn mond en pakte mijn hand vast en trok me weer de dansvloer op.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *