Categories

Het is oudjaarsavond en het verplichte eten, drinken, vuurwerk afsteken begint ook weer. Dit jaar zijn we voor het eerst thuis met de jaarwisseling. Ik, Michael, samen met mijn vriendin Liz een mooie blondine met een slank figuur en heerlijke cup C. Onze oude achterburen komen langs, daar hadden wij een goed contact mee en mijn vriendin heeft ze uitgenodigd om samen het nieuwe jaar in te luiden. Patrick is een rustige jongen waar soms te weinig pit in zit vind ik zelf. Zijn vrouw Esmee is daarin tegen een leuke vrouw om te zien. Mooi lang zwart golvend haar normaal postuur en schat een cup B. Samen hebben ze ook al een kind van bijna een jaar, deze hadden ze bij de schoonouders gebracht om een keer lekker te kunnen drinken.

Toen ze er waren was ik bezig het drinken naar de woonkamer te brengen. Ik had voor de dames een wijntje ingeschonken en voor mij en Patrick een koud biertje. Alleen toen ik het biertje voor hem neer zette zei die nee doe me maar een cola, ik heb storingsdienst hij werkt als monteur bij de bekende gele auto’s voor pechgevallen. Esmee keek er niet blij mee, en toen kwam het er wel uit. Een collega van Patrick had zich ziek gemeld en ze hadden hem vanmiddag gebeld om de storingsdienst over te nemen. Natuurlijk was Esmee hier niet blij mee, hadden ze speciaal de kleine naar opa en oma gebracht gaat hij een dienst overnemen van een collega. Maarja, het verbaasde me niet zoals ik al eerder in het verhaal zei vind ik het een vent zonder ballen. Bij ons vloeide de drank wel rijkelijk, en Patrick had er best een paar kunnen drinken want hij kon het meeste werk wat aan telefoontjes binnenkwam doorschuiven naar collega’s toe.

Tegen elf uur begon het bij mij toch al te kriebelen, en moest ik natuurlijk al wat vuurwerk afsteken kon niet meer wachten tot 12 uur. Ik vroeg wie er mee ging. Patrick was druk met bellen en mijn vriendin vindt het helemaal niks. Gelukkig wou Esmee wel mee even al wat afsteken. Een echt klein kind werd ik weer even en liep blij met mijn pakketten naar buiten. Samen stonden we er naar te kijken en vroeg Esmee wat ze nu er van vond dat hij weer ging werken omdat me opviel dat ze er niet echt blij mee was. Ach soms kiest hij de verkeerde dingen boven de belangrijke dingen zei ze. Ik zei op een lachende toon “wat moet je toch met die vent”. Ja ja, ik weet wel dat jij het een watje vindt, steek die potten nu maar aan, riep ze. Oke duidelijk gevoelig onderwerp en stak maar snel het vuurwerk aan.

De rest wou ik nog bewaren tot 12 uur dus gingen we weer naar binnen, waar de sfeer niet top was. Maar het gesprek kwam al snel weer op gang. En voor we het wisten was het 12 uur en wensten we elkaar allemaal een gelukkig nieuwjaar. En snel naar buiten met zijn vieren om het vuurwerk aan te steken. De buurt schudde elkaar ook allemaal de hand met de beste wensen. En er werd door iedereen wat drank opgehaald en zo stonden we al snel gezellig nog buiten onder het genot van een drankje. Tegen kwart voor 1 keek Esmee moeilijk, ik liep naar der toe en vroeg wat er was. Patrick had nu oproepen gekregen dat auto’s niet meer wouden starten dat hij ook echt zelf op pad moest. Ja natuurlijk, de mensen gaan nu weg bij familie’s en dan gaat het mis. Ze wist eigenlijk niet hoe ze naar huis moest, lopen zo midden in de nacht vond ze niets. Ik riep mijn vriendin erbij en waren er al snel over uit dat ze gewoon bij ons op de logeerkamer ging slapen kon ze nu ook nog gezellig wat blijven drinken. Top idee vond ze het. De tijd vloog voorbij en de drank naar binnen. Voor we het wisten was het al half 3. De meeste buren waren weg en ook wij gingen naar binnen. Ik zag mijn vriendin van links naar rechts lopen, die had al een goede slok op.

De dames wouden nog 1 wijntje drinken, ik hield het voorgezien en ging al vast het bed in. Aangezien mijn vriendin met drank op altijd heel veel zin in sex krijgt kroop ik al lekker naakt onder de dekens. Niet veel later hoorde ik hen ook naar boven komen, Liz liet Esmee de logeerkamer zien maar hoorde toen een gevloek. Het bed was niet opgemaakt, ach kom gewoon bij ons in bed dat bed is groot zat. Ik heb geen slaapspullen. Ach in je string alleen kan toch, riep ze, we zijn geen vreemden van elkaar zijn ook wel eens naar de sauna geweest. Dat was ook weer zo, hoorde ik Esmee zeggen, kruip er maar vast in hoorde ik Liz op de badkamer zeggen tegen Esmee, ik kom er zo aan. Ik deed alsof ik half sliep en zag helaas weinig toen Esmee alleen in haar string de kamer binnen kwam, omdat het licht uit was. Het was al weer een aantal jaar geleden dat we bij de sauna waren geweest en ze had een kind gehad, dus was benieuwd naar der lijf. Ze kroop aan de andere kant het bed in. Even later kwam ook mijn vriendin van uit de badkamer de slaapkamer in, ik hoopte dat ze in het midden kwam liggen. Maar ze zei tegen Esmee schuif eens een stukje op. Ik bedacht me ineens dat Esmee nu naar het midden zou schuiven en dicht bij mijn naakte lichaam zou komen te liggen. Ik bleef maar doen alsof ik al sliep. Hun kletsend nog wat door maar al gauw kreeg Esmee geen antwoord meer. Liz lag al helemaal in coma van alle drank. Ze sliep erg onrustig draaide verschrikkelijk in bed. Ik hoorde Esmee nog een keer zeggen he doe is rustig duwt me alle kanten op. Maar Liz reageerde niet en Esmee kon niet anders dan meer mijn kant opschuiven. In de bewegingen die ze maakte om mijn kant op te komen kwam ze per ongeluk met haar hand langs mijn ballen heen. Ik schrok zelf ook deed dan alsof ik sliep op mijn rug maar voelde toch duidelijk Esmee haar hand langs mijn kale ballen gaan.

Een minuut later leek ze nieuwsgierig te worden en voelde ik haar vingers over mijn boven been en haar adem in mijn gezicht ze keek vast of ik sliep. Ik hield mijn ogen dicht en ja hoor haar vingers gleden richting mijn ballen. Ik kon doen alsof ik sliep maar mijn lul reageerde hier op in schokjes kwam hij overeind, Esmee nam hem in haar hand en trok er heel zachtjes aan. Ineens voelde ik nog meer warmte om mijn lul heen en wat nats. Ze was gewoon bezig met der tong om mijn eikel te likken en liet mijn eikel in der mond glijden en zoog hem steeds iets verder bij der naar binnen. Dit was heel geil maar ook heel fout. In 1 keer was ze gestopt, is maar beter ook, dacht ik. Maar kreeg het ineens erg koud mijn dekens gingen omhoog en voelde benen langs me heen gaan en Esmee der hand die mijn lul vast hield en zichzelf met der kletsnatte kutje in 1 keer over mijn lul liet zakken tot die er helemaal in zat. Ze ging niet op en neer maar liet hem diep in zich zitten en draaide rustig met der heupen. Ik deed mijn ogen open ze keek me aan boog voorover en zoende me en begon zachtjes op en neer te gaan. Ik zei meteen: stop hier mee dit is zo fout. Maar erg lekker, lachte ze. Dit kan niet, zei ik weer, jij getrouwd, ik een vriendin, stop er mee en duwde haar van me af. Morrend ging ze naast me liggen. Ik wist niet wat ik er mee aan moest was super geil geworden, maar dit was heel fout. Ik ging mijn bed uit om wat water te drinken in de badkamer.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *