Categories

Ik heb een mooie knappe vriendin, waarmee ik al 9jaar samen ben. Ze is fantastisch, ze is knap, lief, attent, zorgt goed voor me. Een droomvrouw zoals ze zeggen. Met haar 65kg, lange blonde haren en mooi c cupje. Alles ging goed, tot we gingen samenwonen. Het is te zeggen, toen ik bij haar ouders introk. Vanaf dat moment is ons seksleven helemaal ingestort. Ik sta elke dag bloedgeil op en kan wel meerdere keren per dag masturberen, om zo de spanningen in mijn lijf eruit te krijgen. De situatie speelde al een tijdje, en thuis woonde, buiten mijn vriendin, haar zus. Haar zus was wel meer bij haar vriend dan thuis, maar thuis kwam ze nog eens af en toe voor haar was binnen te brengen en mama die te laten wassen, zoals zoveel er dat doen.

Op een dag was ik op de middag thuis van het werk, als ik in mijn kamer zat. Ik was met mezelf aan het spelen, als ik hoorde dat de schoonzus thuis kwam. (Schoonzus is trouwens iets kleiner als mijn vriendin, 50kg ergens, en meer b cup). Ik hoorde haar de wasmand afzetten, en ze vertrok weer. Ik ging snel naar de wasmand en stond zo geil, dat ik een slipje van haar nam en verder met mezelf ging spelen, terwijl ik aan haar slipje rook. Hmm het was hemels, iets doen wat niemand wist. Het rook ook echt zo naar geile kutsappen. Het duurde dan ook niet lang voor ik klaar kwam terwijl ik haar slipje aflikte. Ondertussen woon ik samen, alleen met mijn vriendin. We zijn 9jaar samen maar de seks sindsdien is nog steeds ons discussiepunt in de relatie. Ik loop elke dag zo gefrustreerd rond, dat ik nog steeds het warm krijg, telkens ik mijn schoonzus zie.

Ondertussen heeft de schoonzus een baby´tje net. Als ze borstvoeding geeft, kijk ik stiekem naar haar borsten mee. Ze kijkt me dan soms zo betrapt aan, maar toch zegt ze niks erover. Integendeel, soms legt ze dan ineens de baby op een zodanige manier, dat ik net nog meer inkijk heb op haar blote borsten. Af en toe loopt ze ook is in een strakke jeans rond, dat ik me hard moet inhouden om niet die jeans uit te trekken dan, want het lijkt me zo lekker te zijn, eens met de zus van mijn vriendin te kunnen/mogen vrijen. Hoe ze soms naar me lacht, zie ik het in mijn hoofd alsof ze al mijn sperma op haar gezicht vangt. Zo´n geile blik soms. Of dan bukt ze om iets op te raken, dat ik los het begin van haar kontje kan zien zo.. Jullie weten dit nu allemaal, maar niet verder vertellen, want dit mogen ze nooit te weten komen 😉

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *